Vídeo-entrevista a Jaume Sanllorente i Vijay Singh

En aquest vídeo podeu veure l’entrevista realitzada per SICOM (Solidaritat i Comunicació) a Jaume Sanllorente, President de Sonrisas de Bombay, i a Vijay Singh, jove de Bombai de 23 anys, que ha estat vinculat a l’organització durant els darrers deu anys, mitjançant diferent projectes.

Aquesta entrevista va tenir lloc el mes de juny de 2015 en motiu del desè aniversari de l’organització. Interessant document que fa un recorregut per les fites assolides i els reptes pendents en la lluita contra la pobresa i els Drets Humans als slums de Bombai. Interessant sobretot pels que no vau poder assistir a les xerrades que la Fundació va organitzar.

Més informació sobre Sonrisas de Bombay.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús