21S: Quina seguretat defensem? Debat electoral #eleccions2015

fedecat_set21bannerEl proper dilluns 21 de setembre, Dia Internacional de la Pau, Lafede.cat organitza un debat electoral per conèixer la posició de les diferents forces polítiques sobre la seguretat humana. El tema de les persones refugiades hi serà molt present. I per tal de contextualitzar el debat, les ONG, que formen laFede.cat, presenten el document  «La pau global només és possible amb justícia global . 25 mesures per al foment de la seguretat humana».

L’acte estarà moderat per Jesús Rodríguez, periodista de la Directa i hi intervindran Toni Comín (Junts pel Sí), Ferran Pedret (PSC) , Esperanza García (PP), Noemí Ayguasenosa (Catalunya Sí que es Pot) i Gabriela Serra (CUP-Crida Constituent). Ciutadans i UDC han estat convidats però encara no han confirmat la seva assitència.

També s’obrirà el debat al públic, donant veu primer a la fila zero que comptarà amb representants d’Òmnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana i Súmate.

La cita és a les 19h, al Convent de Sant Agustí de Barcelona.

#debatfede2015 #eleccions2015.

Més informació aquí.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús