Posa-t’ho a l’agenda: 41 mesures contra la pobresa i la desigualtat

PzeroLa plataforma unitària Pobresa Zero –que agrupa més de 3.200 entitats socials, de pau, drets humans i cooperació de Catalunya, així com sindicats, col·legis professionals i altres organitzacions– va reivindicar la vigília del Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa, davant del Parlament de Catalunya posar en agenda ‘12 fronts en la lluita contra les desigualtats’ que inclouen un total de 41 mesures en els àmbits d’economia i mercat de treball, habitatge, educació, salut i serveis sociosanitaris, prestacions socials, polítiques migratòries, fiscalitat, comerç, transaccions financeres, deute públic, inversions de transnacionals i cooperació internacional.

Aquí podeu llegir la crònica de l’acte que en fa laFede.cat, organitzacions per a la justícia global de la que Sonrisas de Bombay forma part.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús