No a la guerra, no a l’OTAN, sí al dret d’asil i al dret a migrar

cartellnoalaguerra1-2

La setmana passada van començar les majors maniobres de l’OTAN des del final de la guerra freda a Itàlia, Portugal i a l’Estat espanyol. Les maniobres, anomenades Trident Juncture 2015, mobilitzaran més de 30.000 soldats. Lafede.cat, de la que formem part, la Plataforma Aturem la Guerra i Stop Mare Mortum, com a plataformes col·lectives que treballen per la pau i el respecte als drets humans consideren pervers i equivocat continuar l’escalada militarista i seguir preparant-se per a la guerra, mentre desenes de milers de persones fugen de les guerres de Síria, l’Iraq i l’Afganistan.

Us convidem a adherir-vos al manifest i us esperem el pròxim dissabte 31 a les 12 h. a Plaça Universitat de Barcelona!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús