#25N Lliures i en pau: contra les violències de gènere arreu

contextEn un dia com avui, volem posar l’accent en el paper de la dona dels slums de Bombai amb  les que Sonrisas de Bombay treballa. Les dones són un potent motor de canvi i la seva tasca per reivindicar la igualtat en tots els àmbits i espais és imprescindible.

Aquesta condició es dóna a l’Índia però és comuna arreu.

També volem donar a conèixer la la campanya de l’ONU “Dones lliures, dones en pau. Actúa, les violències de gènere no entenen de fronteres”. I fer d’altaveu de la convocatòria unitària a les 19h a Canaletes (Barcelona).

Més informació.

25 de novembre, Dia Internacional per a la No violència contra les Dones i les Nenes

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús