Drets Humans: acció i reflexió

Foto-SEED-manifestacionAvui, 10 de desembre, es celebra el Dia dels Drets Humans. Un dia per renovar el compromís amb la seva defensa, reivindicació i compliment els 365 dies de l’any.

A Sonrisas de Bombay treballem des de l’any 2005 per fer dels Drets Humans una realitat efectiva. Mitjançant projectes en l’àmbit educatiu, de la salut i el desenvolupament socioeconòmic amb les comunitats més desafavorides de Bombai, perseguim la justícia global, ja que si aquesta no es una realitat global hem d’assumir que no serà.

A Bombai avui hem organitzat un espai de reflexió i debat per parlar amb els joves sobre els Drets Humans. Mrunalini Deshmukh és una advocada experta en temes de dona i serà la ponent d’aquesta jornada orientada especialment a que els joves interioritzin el seu compromís en la defensa de la igualtat de drets i la no-discriminació.

A Barcelona, mitjançant la nostra participació a laFede.cat també posem la mirada en els drets de la dona. Així per reivindicar el compliment dels Drets Humans avui tindrà lloc un acte, que barreja art dramàtic i participació, emmarcat en la campanya de estatal de l’ONU “Dones lliures, dones en pau”. Serà a les 12h a la Plaça St. Jaume.

En definitiva, un dia per inundar de reflexió i acció tot l’any.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús