#TornaCanviada2016: Fira de voluntariat internacional

foto_verd-01Per tercer any consecutiu Lafede.cat celebra la seva Fira de Voluntariat Internacional. En aquesta tercera edició 15 ONG federades presentaran les propostes de viatge a 37 països. El primer consell per viatjar de manera responsable és preparar el viatge amb temps, per això la Fira es celebra sempre a principis d’any.

Sonrisas de Bombay també participem en aquesta iniciativa. Ja sabeu que nosaltres no treballem amb voluntariat internacional, tanmateix participem perquè us presentem la proposta  Noves Mirades. Aquesta és l’oportunitat de conèixer els barris de barraques de Bombai, mitjançant el projecte que hi duem a terme amb les comunitats d’Andheri East. L’oportunitat de, sempre des de el màxim respecte per les persones amb les que treballem, poder conèixer les dos cares d’una ciutat clarament de contrastos on la pobresa i la desigualtat, contra les que lluitem amb els nostres projectes d’educació, salut i desenvolupament socioeconòmic, tenen molta presència.

Us esperem demà dijous 14 de gener a laFede.cat.

Informació detallada del Torna canviada.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús