Desigualtat i pobresa: article i informe per la reflexió

Avui us proposem la lectura d’aquest article de Joaquín Estefanía, escrit per a Planeta Futuro. El text fa una interessant reflexió de l’evolució de la desigualtat i la pobresa en aquest el passat segle i l’actual. Aquesta línia argumental ens sitúa avui en un creixement de la desigualtat i la pobresa que es resumeix en que 62 persones acumulen la mateixa riquesa que els 3600 milions de persones més pobres del món.

L’article ens introdueix a l’Informe que recent ha publicat Oxfam Intermon i que denuncia una economia al servei del 1% de la població. Aquest Infome ens convida a reflexionar sobre la fiscalitat com a peça clau per a combatre la pobresa i la desigualtat.

 

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús