Comunicació per la transformació social: III Fòrum Internacional Devreporter

Amb aquest espai volem obrir una finestra a la realitat de Bombay, ciutat en la que Sonrisas de Bombay realitza la seva acció. Conèixer millor el context de les comunitats en les que treballem, i també, conèixer iniciatives impulsades a l’Índia per fomentar una transformació social en pro del respecte als Drets Humans.

Per fer això, cal també reflexionar sobre com comuniquem. Com expliquem la realitat d’on treballem les organitzacions que fem cooperació? En quines veus ens recolzem? Quins són els nostres aliats per explicar les causes i les conseqüències dels reptes als que fem front? Quin paper juguen les comunitats protagonistes d’aquestes realitats i d’aquesta transformació?

I aquest va ser l’objectiu del III Fòrum Internacional Devreporter. Us recomanem la lectura del post que recull els principals resultats, entre els que destaquem la participació de la periodista Caddy Adzuba.

En resum parlem de fomentar el periodisme de solucions i la comunicació per la transformació social.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús