Bombai, ciutat de contrastos

Amb motiu del Dia Mundial de la Justicia Social, 20 de febrer, us proposem el visionat d’aquest curt documental.

El curt és una finestra als slums de Bombai oberta al 2012. Mitjançant diferents testimonis, membres de l’equip de Sonrisas de Bombay a l’Índia; de les entitats locals col·laboradores; i dels beneficiaris i beneficiàries dels projectes, ens presenten la realitat d’una ciutat de vint milions d’habitants on més del 60% viu en barris de barraques i pateix vulneracions sistemàtiques dels seus Drets Humans fonamentals.

La metròpoli índia és plena de colors, olors i diversitat, però també de contrastos. I és mitjançant l’òptica dels projectes impulsats amb les comunitats que ens apropem a la seva realitat tocant temes clau com l’educació, el treball i la desigualtat d’oportunitats.

La Fundació porta més de deu anys treballant a la zona d’Andheri East impulsant projectes d’educació, salut i desenvolupament socioeconòmic. Compta amb més de 7.000 persones beneficiàries que són també el motor d’una transformació social cap a un Bombai lliure de pobresa on es respectin els Drets Humans.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús