30 murals informen sobre com prevenir malalties infeccioses als carrers de Bombai

6Els carrers de Bombai de les zones d’ Andheri, Chandivali i Powai compten aquests dies amb un element nou: uns murals que tenen com a objectiu informar sobre com combatre determinades malalties infeccioses.

Aquesta acció impulsada per Sonrisas de Bombay, ha comptat amb el suport de l’administració per realitzar-la. La BMC és la institució responsable de les infraestructures de la ciutat i d’alguns dels slums de la mateixa.

L’ activitat forma part del projecte que la Fundació està implementant per combatre malalties infeccioses com la lepra, la sida-VIH, la tuberculosi, la malària i el dengue.

Etiquetes , , ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús