El Nobel de la Pau 2015 Ahmed Galai, a Barcelona per parlar de la crisi dels refugiats

JusticiaGlobal17MLafede.cat inicia el seu cicle de conferències sobre Justícia global que enguany durà a terme per obrir la reflexió i la proposta sobre quin és l’estat de la qüestió en matèria de pau, drets humans i cooperació.

I ho fa per la porta gran i al voltant del Dia Internacional per l’Eliminació de la Discriminació Racial amb un acte amb Ahmed Galai, membre de la Lliga tunisiana pels drets humans, integrada en el Quartet de Diàleg per la Pau que va rebre el Premi Nobel de la pau 2015. La Lliga és l’ONG amb més trajectòria del món àrab i africà i ha patit un assetjament continu per defensar les llibertats fonamentals i denunciar la violació dels drets humans. El 2013, l’organització va participar en una delegació que va viatjar a Lampedusa per donar suport als refugiats víctimes de les polítiques europees. Galai també participarà a la manifestació de suport als refugiats del 19 de març.

L’objectiu és oferir una visió des de la ribera sud sobre la crisi de les persones refugiades i l’Europa fortalesa.

Serà demà dijous a les 19h a lafede.cat.

Us esperem!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús