La transformació social des del carrer

IMG-20160131-112517-734x415Amb motiu del Dia Mundial de la lluita contra la lepra, el passat mes de febrer a Sonrisas de Bombay vam portar a terme un seguit d’activitats per conscienciar sobre la importància de la detecció primerenca de la malaltia, de la seva prevenció i sobre tot per sensibilitzar de la importància de no discriminar les persones afectades.

Les activitats es van dur a terme  a Powai, en concret a la zona de Phule Nagar (Bombai).

Es va utilitzar una vegada més el teatre al carrer per sensibilitzar i unes 900 persones van assistir als cinc espectacles que es van organitzar. Es van distribuir cartells i també es van realitzar revisions mèdiques als veïns de la zona.

La veritat que aquests espais en els que compartim i comentem les inquietuds dels membres de la comunitat i en els quals es pot a explicar tan de tu a tu la malaltia i el que cadascú pot fer per combatre-són realment útils, i així ho expressen tant els membres de l’equip com els veïns i veïnes.

Treballar al carrer és clau per a la transformació social.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús