Reivindiquem el dret a la salut

IMG_0660-1024x614Avui  és el Dia Mundial de la Salut i l’Organització Mundial de la Salut (OMS) ha volgut enguany focalitzar la seva atenció en la diabetis. Segons les previsions de l’OMS, la diabetis serà la setena causa de defunció de cara a l’any 2030.

Els objectius principals de la campanya del Dia Mundial de la Salut 2016 són la conscienciació respecte a l’augment de la malaltia i les seves conseqüències en particular, als països empobrits, i impulsar un conjunt d’activitats específiques per fer front a la diabetis amb mesures per prevenir, per a diagnosticar, i tractar a les persones que la pateixen.

Sonrisas de Bombay avui mateix també ha organitzat un dels camps de salut que porta a terme periòdicament per fer revisions mèdiques. Avui s’ha comptat amb un especialista en dermatologia. El camp ha tingut lloc a Sangharsh Nagar (Chandivali, Andheri East, Bombai). També s’ha organitzat una xerrada sota el títol “El Dret a la Salut” per als pares i mares dels centres de preescolar, balwadis, que impulsa l’organització, oberta a la comunitat de la zona en què treballa.

Fomentar l’accés a la salut i reivindicar aquest dret és un dels eixos d’actuació claus de Sonrisas de Bombay des de fa més de deu anys.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús