200 nens i nenes accedeixen a l’educació a Nova Delhi en una escola improvisada sota el metro de la ciutat, portada per voluntaris

La setmana passada us presentàvem la història de l’Aryan un dels nens de les comunitats desafavorides amb les que traballa Sonrisas de Bombay als slums de l’Índia (Andheri East, Bombai). Volíem explicar-vos la importància que té l’accés a l’educació en la seva vida, i en el conjunt de les comunitats dels slums, per poder plantar cara a la pobresa i a les desigualtats i obrir la porta de les oportunitats.

Avui volem fer d’altaveu d’una iniciativa a Nova Delhi. Més de 200 nens i nenes poden accedir a la formació gràcies a les classes impartides per voluntaris sota el metro de la gran ciutat índia. Ho explica Ángel L. Martínez Cantera en un artcle al blog Planeta Futuro d’El País.

El camí per garantir que el dret a l’educació sigui universal encara és llarg i cal no oblidar el seu poder transformador per prioritzar la seva defensa i garantia.

Etiquetes , ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús