Aquesta és la setmana de la 1a Walkim Barcelona!

cursa nordicaJa quasi no queda res, així que sobren les paraules i les ganes que arribi el diumenge per poder gaudir de la Walkim Barcelona.

El dissabte a Can Dragó a partir de les 9:30 podreu anar a recollir els vostres dorsals. I a més, al llarg del matí hi haurà diferents activitats: Masterclass a càrrec de Bernd Goldsmichdt, formador de l’escola FENWA; bollywood amb l’Associació Natararaja; stand de Sonrisas de Bombay amb activitats infantils… i podreu comprar els números per a la súper rifa que hem preparat!

I el diumenge a les 9:00 serà la sortida dels tres recorreguts. A més, durant tot el matí podrem gaudir de les diferents paradetes de menjar i beguda dels nostres col·laboradors i de la dança de Dancing Ganesh i Associació Nataraja. També vibrarem amb la percussió de l’Escuela de percusión, d’Insomnia Batucada i de Festimbal. Tot això amenitzat amb els nostres speakers Elisenda Carod del Fricandó Matiner i Xavi Canalias, també locutor de RAC105.

No oblideu que podreu participar amb l’equip de Sonrisas de Bombay, per descobrir com només heu d’escriure a eventos@sonrisasdebombay.org. Ja tenim més d’una desena d’integrants. L’equip estarà capitanejat per la lepròloga Montserrat Pérez, membre dels nostres òrgans de govern i gran esportista.

No podeu faltar!

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús