Així ha estat la Walkim Barcelona!

13320341-10153604837402227-8578059984625673330-oEl darrer cap de setmana vam convertir Barcelona en la capital del Nordic Walkim amb més de 600 participants en les tres rutes de 7’5, 15 i 30 km.

La Walkim Barcelona ha sigut certament una festa de la salut, l’esport, i també de la solidaritat. Aquestes més de 600 persones caminaven amb Sonrisas de Bombay per avançar contra la pobresa.

A totes elles GRÀCIES! Però també un GRÀCIES gegant a la organització Iwalk que ha volgut que la primera Walkim Barcelona destini la seva recaptació als nostres projectes. Així com a Eurofitness per la seva gran implicació i instal·lacions i a Crevitv per la seva feina amb la web i els audiovisuals.

I també a totes les persones, empreses, espònsors, col·laboradors, cares conegudes, speakers – Elisenda Carod i Xavi Canalias -, artistes de la batucada i del Bollywood – Festimbal, Insomnia, Dancing Ganesh i Nataraja – que ens han ajudat amb la difusió i que aquest cap de setmana ens ho han fet passar genial. Un agraïment també molt especial al nostre equip Sonrisas de caminants, i a totes i tots els voluntaris, imprescindibles, que ho han fet possible.

Anem a per la SEGONA! I a l’enllaç de més a baix trobareu els números guanyadors del sorteig (clic on posa enllaç, gràcies).

Aquí podeu veure les imatges de la Walkim Barcelona.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús