Participa al concurs de foto: la recepta per somriure!

facebook“La recepta per somriure” és el suggerent títol de la setena edició del concurs de fotografia que proposa la ONG Sonrisas de Bombay. Us convidem a participar per contribuir amb un petit gest a la lluita contra la pobresa i a promoure el respecte pels Drets Humans.

Aquest any el tema escollit és “La gastronomia índia”, així que ja podeu començar a enviar-nos aquelles imatges que heu capturat o que guardeu dels vostres viatges que tinguin relació amb la temàtica.

Només heu d’enviar les vostres fotografies relacionades amb la gastronomia índia. Si resulten guanyadores, formaran part del nou material solidari que l’organització prepara pel pròxim Nadal, que aquest any és sorpresa!

Aquesta és una proposta que uneix gastronomia, art i solidaritat, segur que teniu grans idees per plasmar amb les vostres càmeres o grans records immortalitzats!

Teniu temps fins el 4 de setembre, quines ganes de veure les vostres fotos :)

Bases del concurs.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús