La recepta per somriure: foto i cuina de l’Índia

facebookFa unes setmanes, des de l’ONG Sonrisas de Bombay, us animàvem a enviar-nos aquelles imatges, potser fetes durat un viatge a l’Índia o en un restaurant o mercat d’alguna ciutat, sobre gastronomía de l’Índia, per tal de participar al concurs de fotografia “Un click, una sonrisa”.

Aquí trobareu tota la informació.

Doncs bé, avui volem comentar-vos, que també busquem receptes per acompanyar aquestes delicioses imatges! Ens agradaria conèixer quin és el vostre plat preferit, quina és la vostra especialitat o, quina recepta recomaneu.

Així, si no sou uns virtuosos de la fotografia però, en canvi, domineu l’art de la cuina podreu participar enviant-nos les vostres receptes! I si domineu l’art de la foto i de la cuina, doncs millor que millor!

Podeu enviar les vostres receptes a eventos@sonrisasddebombay.org.

Bon profit!

Etiquetes , ,

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús