La campanya Pobresa Zero – Justicia Global, escalfa motors evaluant l’evolució de la lluita contra les desigualtats

Ja fa un any que des de Pobresa Zero es llançava la campanya ‘Posa-t’ho a l’agenda! 12 fronts en la lluita contra les desigualtats. Durant tots aquests mesos s’ha fet seguiment de les polítiques endegades a Catalunya per avançar en aquest objectiu. I ara uns dies abans del 17 d’octubre, Dia Internacional per a l’Eradicació de la Pobresa les més de 3.200 organitzacions que componen la plataforma convoquen experts i representants de l’àmbit polític a debatre al voltant de tres eixos: Benestar i Drets Socials, Fiscalitat i Migracions.

Així, el proper 7 d’octubre tindrà lloc a Barcelona (Facultat de Nàutica, Pla de Palau 18) una jornada de treball convocada per Pobresa Zero – Justícia Global amb el títol ’12 fronts, 12 mesos després: es redueixen les desigualtats?’.

A la seva pàgina web podeu trobar tota la informació relacionada, així com intervencions en diferents mitjans durant aquests mesos sobre cada un dels fronts treballats.

PROGRAMA DE LA JORNADA

La inscripció a la jornada ja està oberta a través d’aquest formulari online. Per a més informació podeu contactar amb pobresazerocat@gmail.com.

Us animem a participar!

pzjg_jornada_7oct_ecard_hztal

 

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús