Pots córrer la Marató de Barcelona per Sonrisas de Bombay!

Sent-199222Avui us volem animar a córrer la pròxima Zurich Marató de Barcelona de la mà de Sonrias de Bombay. Podeu fer-vos amb un dels nostres dorsals solidaris i liderar una campanya de captació de fons, que animi a les persones del vostre entorn a “participar” en la cursa donant suport a la lluita contra la pobresa a la ciutat de Bombai.

 

El procediment és molt simple. Els primers que comuniqueu el vostre interès des d’avui fins al proper divendres 13 de gener, rebreu un dorsal d’Atleta Solidari per estar el proper 12 de març a la línia de sortida d’aquesta clàssica marató urbana de Barcelona, i així recórrer els 42 quilòmetres que els separen de la meta. La condició necessària passa per la creació d’un repte solidari –amb la vostra ajuda- a la plataforma migranodearena.org per poder compartir-lo amb la vostra família, amistats, companys i companyes de treball i coneguts, de forma que entre tots i totes contribuïm a aconseguir aquest doble objectiu esportiu i solidari i destinar més fons als projectes de desenvolupament de la pròpia fundació.

 

Hi ha molta gent que considera que l’esport amb valors és la millor manera de mantenir-se en forma. Tots aquells i aquelles interessats que es posin en contacte com abans millor en el correu de la fundació Sonrisas de Bombay (info@sonrisasdebombay.org) o bé trucant directament el telèfon 934673445.

 

A més, aquest diumenge té lloc la Marató a Bombai, una de les més importants d’Àsia, i quatre membres de l’equip de l’organització correran en nom de Sonrisas de Bombay i també s’ha organitzat una causa per recaptar fons.

 

Des de la fundació Sonrisas de Bombay esperem les vostres respostes i us animem també a tots aquells que no participeu corrents, que ho feu donant suport a algun dels nostres corredors! Us mantindrem informats!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús