Sonrisas de Bombay estarà present a la fira #TornaCanviada i convida a conèixer la seva proposta als viatgers més inquiets

targeto663pxSonrisas de Bombay estarà present el proper dimarts, a la fira #TornaCanviada. Aquesta fira per viatgers inquiets, organitzada per laFede.cat- Organitzacions per a la justícia global, acull 16 organitzacions disposades a explicar la seva proposta de viatge a més de 25 països.

Bombai és una ciutat immensa, plena de vida i d’oportunitats però també plena de pobresa i desigualtats. És per això que Sonrisas de Bombay porta més d’una dècada treballant conjuntament amb les comunitats dels slums per mirar de revertir aquesta situació. De fet, qui viatja a l’Índia veu clarament aquests grans contrastos, però no tothom arriba a conèixer com les comunitats més desafavorides s’articulen i organitzen per tal de donar la volta a aquesta situació i conquerir drets i oportunitats.

Per aquest motiu, Sonrisas de Bombay proposa a tots aquells que viatgin a l’Índia conèixer de mà de la fundació la realitat de les comunitats dels slums de Bombai i els projectes que estan duent, conjuntament, a terme a la zona d’Andheri East.

Des de la fundació s’anima a tothom qui vulgui a participar el proper dimarts a les 18:30h, a la fira #TornaCanviada, al carrer Tàpies de Barcelona, per conèixer amb detall, aquesta i la resta de propostes de viatge.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús