2a Walkim Barcelona: camina amb marxa contra la pobresa

PosterEl proper 7 de maig vine i participa a la 2a edició de la Walkim Barcelona, una de les majors concentracions de marxa nòrdica de la ciutat. Com en l’anterior edició, la Walkim Barcelona vol fer de la ciutat, la capital mundial del Nordic Walking i es planteja arribar al miler de participants.

Aquest any, l’organització torna a fer la convocatòria a l’Eurofitness de Can Dragó i ha preparat dos recorreguts diferents: un de 8 i un altre de 16 kilòmetres. A partir de les 8h del matí podràs venir a recollir el teu dorsal i els teus bastons de marxa nòrdica per tal que a les 9h ja estiguis preparat per la Master Class de Nordic Walking que anirà a càrrec de Bernd Goldsmichdt, director de l’escola de formació FENWA. La primera sortida tindrà lloc a les 10:15h i la segona a les 10:30h. I no només això, per tots aquells que no participeu en la caminada, es realitzaran diverses activitats durant el matí en el mateix complex esportiu de Can Dragó, com ara l’activitat “Activat amb la Marxa Nòrdica” o el Sorteig solidari que es realitzarà a les 12:30h.

En aquesta segona edició, els beneficis es destinaran als projectes que impulsen les Fundacions Pare Manel i Sonrisas de Bombay. D’aquesta manera, esport, salut i solidaritat avançaran, un cop més, de la mà per lluitar contra la pobresa.

No esperis més, entra a walkimbarcelona.com per consultar els recorreguts i fer la teva inscripció.

No hi pots faltar! Camina amb marxa contra la pobresa!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús