Conferència aquest dijous de Jaume Sanllorente, autor i fundador de l’organització Sonrisas de Bombay, a Girona

SonrisasdeBombaySota el títol “L’escriptura com a compromís social”, Jaume Sanllorente, autor i fundador de Sonrisas de Bombay, oferirà una conferència aquest dijous a Girona, en la que explicarà com ha aconseguit que els seus llibres siguin una eina d’activisme i compromís  social.

Amb aquesta conferència s’inaugura el 5è Cicle de primavera de xerrades sobre viatges, que promou Biblioteques de Girona juntament amb la llibreria Ulyssus. L’activitat moderada per Josep Mª Iglesias, d’aquesta llibreria, serà el dijous 11 de maig a les 19h a la Biblioteca Ernest Lluch de Girona.

De moment, es l’única oportunitat aquest any de poder escoltar el testimoni de Jaume Sanllorente, amb les últimes novetats de l’evolució del projecte de lluita contra la pobresa que impulsa l’organització a Bombai.

Us hi esperem!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús