L’Índia de les més valentes

300x200Arriba la 8a edició del concurs de fotografia, “Un click un somriure” de Sonrisas de Bombay, sota el títol: L’Índia de les més valentes.

La fundació anima a totes aquelles persones apassionades dels viatges i la fotografia, i enamorades de l’Índia, a participar. El subcontinent destil·la bellesa i color, però els contrastos i les desigualtats són part de la seva geografia humana.

Enguany la proposta s’endinsa en la realitat de les nenes i noies joves, i en mostrar visualment la seva quotidianitat. Aquestes pateixen una triple discriminació: per pertànyer a les comunitats més pobres, per ser menors i pel simple fet de ser dones.

Envieu les imatges que més us inspirin, si surten guanyadores, formaran part del nou calendari 2018 de Sonrisas de Bombay, el qual sortirà aquest Nadal. Amb aquest, l’organització posarà de manifest la situació de les nenes i captarà fons pels projectes que  porta a terme per contribuir al seu accés a l’educació -Girl Child Education- i per tal que guanyin en autoconfiança, desenvolupin les seves capacitats, i mantinguin unes relacions saludables amb el seu entorn -Life Skills Empowerment-.

Consulta les bases del concurs aquí.

Participa!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús