Nova edició del Focus Bombay “La salut als centres de preescolar”

Focus-Jun17_524x346Arriba una nova edició de la publicació trimestral de la fundació Sonrisas de Bombay. En aquesta ocasió s’ha tornat a centrar en el projecte “Educació preescolar”. Des de l’any 2010 aquesta ONGD treballa per consolidar i millorar aquest programa que promou l’accés a l’educació dels nens i nenes menors de sis anys, edat en la qual la legislació del país reconeix l’inici de l’educació obligatòria.

Sonrisas de Bombay considera que l’educació infantil és fonamental. És clau que els nens i nenes comencin a adquirir coneixements, però també ho és i molt, abordar altres àmbits com la salut, la nutrició i el treball amb les famílies. És per això que aquest projecte té una dimensió holística per als seus beneficiaris i beneficiàries.

Per tot això, aquesta edició ha estat dedicada a la línia del projecte centrada en la salut i la nutrició. La qüestió és realment un repte per a les comunitats amb les quals treballen, ja que l’Índia està al capdavant dels 14 països que concentren un 80% dels menors amb retard en el creixement.

En aquest document es poden conèixer les activitats que realitza aquesta organització per garantir un bon desenvolupament i nivell de salut, dels més de 900 nens i nenes matriculats als parvularis impulsats per l’entitat. La qual, lluita pel desenvolupament socioeconòmic, la salut i l’educació de les comunitats dels slums amb les quals treballa.

Bona lectura!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús