Lectures que impulsen la revolució dels somriures

llibres estiuL’estiu acostuma a ser una època on tenim més temps, per viatjar, quedar amb la família i els amics, visitar museus, anar al cinema a la fresca i… llegir!
Per amenitzar aquestes hores en tren o avió, per gaudir de la natura o mentre estàs prenent el sol a la platja o a la piscina, avui us recomanen dues lectures de Sonrisas de Bombay, ONG que porta més de dotze anys impulsant la lluita contra la pobresa, i que com diria l’autor dels llibres i fundador de l’ONG, Jaume Sanllorente: “amb aquests llibres m’agradaria transmetre energia, esperança, il·lusió, força i, sobretot, apoderament”.

“Somriures de Bombai, el viatge que va canviar el meu destí”

Jaume Sanllorente descriu els seus primers contactes amb l’Índia, i la seva visita a un orfenat de Bombai que està a punt de tancar les seves portes i, per tant, d’abocar a les xarxes de tràfic de menors, als 40 nens i nenes que acull. A partir d’aquest moment la seva vida canvia completament: de la quotidianitat d’un jove periodista barceloní, passa a encapçalar aquest projecte per millorar la vida de les persones més excloses de la ciutat índia.

Aquest llibre, que arriba a la seva 23a edició, convida a endinsar-se a un país amb grans contrastos i desigualtats amb un missatge d’esperança basat en el compromís en la construcció d’un món més just.

 “El poder dels somriures. La força transformadora d’un somni”

A través de les seves 208 pàgines es narra la història d’un equip multidisciplinari que “lluita” per aconseguir un Bombai lliure de pobresa, injustícies i desigualtats. A aquesta visió s’arriba mitjançant una cooperació al desenvolupament sòlida, eficaç i sostenible en la qual es dóna i es rep al mateix temps. I és que la tasca de Sonrisas de Bombay és una tasca conjunta amb les comunitats dels slums amb les quals s’impulsen les accions.

El poder dels somriures és un relat ple de força i transmissor d’energia, idees i il·lusió que mostra com el compromís compartit consolida un projecte i és el motor de la transformació social.

Esperem que us agradin i que gaudiu amb la lectura!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús