Més de 250 persones participen a l’activitat “L’Empordà somriu” per recolzar els projectes de la Fundació Sonrisas de Bombay

EventosolidarioEl passat diumenge 22 d’octubre, més de 250 persones van assistir a l’esdeveniment solidari “L’Empordà somriu”. L’empresa Oli del Mar va liderar aquesta iniciativa al Collet de Sant Antoni de Calonge, espai cedit per l’ajuntament del municipi.

Durant tot el dia es va poder gaudir de plats tradicionals de la zona i d’altres amb un toc indi, gràcies als restaurants col·laboradors: Port de la Cala, Entre 2 Mons, Es Portal, La Plaça, Mas dels Arcs, Sa Cova, i Terramar.

Més de 25 voluntaris i voluntàries van fer possible l’esdeveniment que va comptar amb un sorteig amb premis que anaven des de material esportiu a nits d’hotel. Els més petits van gaudir amb els tallers de l’organització juvenil IDEHANT. I a l’hora de dinar, el concert del palamosí Litus va marcar​ del ritme d’una jornada que ha estat un èxit.

Des de Sonrisas de Bombay volem donar les gràcies a totes les persones, empreses i entitats que ho van fer possible. Tots els beneficis es destinaran als projectes que la Fundació impulsa, des de fa més de dotze anys, per combatre la pobresa, amb les comunitats més desafavorides dels slums de Bombai.

Més imatges.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús