Sonrisas de Bombay obre un nou parvulari per a nens i nenes del carrer

nuevo-parvulario-7Encara que sembli mentida, a Bombai, els nens i nenes del carrer no han anat a menys en els últims anys; més aviat al contrari. La ciutat viu una situació de creixent desenvolupament, especialment en comparació amb la resta de l’Índia, la qual sembla més estancada. Així doncs, són moltes les famílies que segueixen arribant cada dia a Bombai a la recerca del seu somni: oportunitats per viure dignament i prosperar. Però la realitat sovint és diferent. Es troben una ciutat amb grans dificultats per accedir a un habitatge digne, a més a més, darrerament a causa de les noves polítiques -més preocupades de treure rendiment dels terrenys que de garantir aquest dret a la seva ciutadania- amb moltes menys zones de barraques i, amb lloguers mensuals que poden arribar a entre 300 i 600 euros al mes. La duresa d’aquestes situacions porta a les famílies a viure en situacions d’extrema pobresa i d’exclusió social.

És per això que a Sonrisas de Bombay volen avançar en aquesta línia i pel que han obert un nou parvulari per treabllar amb nens i nenes del carrer.

Amb aquest nou parvulari, a Govandi es respira alguna cosa especial en l’ambient. A la zona se sent la llavor del canvi. La seva gent és conscient del que pot representar un centre d’aquestes característiques a les vides dels seus fills i filles i en les seves pròpies. Per descomptat que des de Sonrisas de Bombay  es farà el possible perquè aquest centre signifiqui solucions per a les nombroses problemàtiques d’aquest conjunt de ciutadans. Volen que sigui símbol de transformació, oportunitats i justícia social. Volen que sigui un altre pas ferm. Els ajudes a aconseguir-ho?

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús