Sonrisas de Bombay celebra el Dia Internacional del Voluntariat

voluntariado (2)Avui se celebra el Dia Internacional del Voluntariat i per aquest motiu a la Fundació Sonrisas de Bombay  han volgut fer un homenatge a totes aquestes persones, a les quals ells denominen directament com a tresor. El combustible més preuat. Un combustible alternatiu, altament recomanable, perquè el seu impacte tan sols té aspectes positius i és 100% sostenible.
Què signifiquen per a Sonrisas de Bombay les persones voluntàries? Són persones amb un gran compromís. Són els millors ambaixadors que es poden tenir. I ho són perquè quan hi són, a l’oficina o als esdeveniments, inunden l’espai de somriures. És un estil a l’hora de treballar que sembla que es contagia. Al llarg de l’any, la Fundació juntament amb els voluntaris ha organitzat i participat en activitats molt diferents i aquest és el denominador comú: el somriure. Juntament amb la passió, la transparència i l’honestedat a l’hora de presentar els projectes que Sonrisas de Bombay du a terme.
Amb l’esforç dels voluntaris i les voluntàries s’aconsegueix que a milers de kilòmetres, les persones dels slums de Bombai, amb les quals s’impulsen els projectes que la Fundació realitza, també somriguin en assolir la millora de les seves condicions de vida i que aquestes siguin molt més dignes.
Per tot això i aprofitant que la setmana passada el fundador i Director general de la Fundació, Jaume Sanllorente, era a Barcelona, van organitzar un berenar per explicar les novetats a terreny i l’evolució dels projectes, i també per posar en comú inquietuds i propostes. La tarda va ser molt intensa i animada, i com sempre el temps va passar volant.
Al web de la Fundació podeu trobar les diferents propostes de participació. De ben segur que si us animeu a col·laborar, estareu encantats de formar part d’aquesta meravellosa història.
Gràcies, voluntaris i voluntàries!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús