Baúl Weekend: la moda més cool, amb preus ideals, sostenible i per una causa solidària!

BWLa combinació d’aquests elements es torna realitat en el Baúl Weekend aquest cap de setmana, el 16 i 17 de desembre al Palauet de Passeig de Gràcia (Barcelona).

Escull entre múltiples peces de roba i accessoris de grans marques de moda de luxe i enriqueix el teu armari amb una peça única. És una oportunitat perfecta per trobar un conjunt ideal i lluir impressionant durant aquestes festes, una inspiració per renovar o complementar el teu look, o fer a algú molt afortunat amb un regal exquisit.

Al Baúl pots trobar estilismes dels armaris de celebrities com ara Carles Puyol i Vanesa Lorenzo, els quals també han col·laborat amb aquest projecte i com altres tantes persones, han decidit donar les seves peces de les millors marques perquè puguis gaudir-ne a uns preus assequibles que no podràs trobar en cap altre lloc.

I el que és més important, totes aquestes peces estan impregnades de somriures, ja que el 100% dels beneficis d’aquesta edició del Baúl Weekend es destinaran a donar suport a l’accés a l’educació dels i  de les més petites dels slums de Bombai, amb què treballa la Fundació Sonsisas de Bombay. Això vol dir que al mateix temps que fas un regal únic a alguna persona propera o a tu mateix/a, estàs regalant alguna cosa molt més important a les persones que viuen a les comunitats més desfavorides de Bombai, col·laborant amb els projectes de la Fundació i contribuint a millorar la qualitat de vida de milers de persones.

No et pots perdre aquesta oportunitat única! T’esperem al Baúl Weekend el 16 i 17 de desembre de 10 h a 20 h al Palauet (Passeig de Gràcia, 113, Barcelona).
Pots trobar més informació sobre l’esdeveniment a la seva pàgina web: https://www.baulweekend.com/

Etiquetes

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús