Segon brunch solidari de la mà de Surya, aquest cop a Barcelona

Brunch0218_640x640socialDesprés de l’èxit del brunch solidari organitzat per Sonrisas de Bombay a Madrid, l’esdeveniment es trasllada a Barcelona. Un altre cop, l’organització repeteix  de la mà del restaurant indi Surya. L’equip de Surya ja fa temps que aposta per la col·laboració amb la Fundació, i els seus bols d’arròs es transformen en suport als seus projectes educatius.

El brunch es durà a terme el proper 4 de febrer a partir de les 12 hores, al restaurant Surya Muntaner de Barcelona (C/Consell de Cent 236). A més a més, per arrodonir el dia, tindrà lloc la inauguració de l’exposició de fotos de Marta García, col·laboradora de Sonrisas de Bombay. Les imatges són retrats del seu darrer viatge a l’Índia, i mostren la realitat del país representada d’una forma original. Emmarcades i exposades, les fotografies podran ser adquirides en el mateix esdeveniment. Els preus d’aquestes estaran indicats en cada una d’elles durant l’exposició.

L’aportació solidària serà de 18 euros i tots els beneficis aniran destinats al finançament del projecte d’ Educació preescolar que porta a terme Sonrisas de Bombay als slums de Bombay. Per assistir al brunch caldrà realitzar una reserva anticipada trucant al restaurant o escrivint un e-mail amb l’assumpte “Reserva brunch solidari”. Per a més informació sobre l’esdeveniment, consulteu la web de Sonrisas de Bombay.

No us el perdeu!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús