En el Dia Internacional de la dona compartim dotze històries de dones que són part de la història de Sonrisas de Bombay

Sashi_Desarrollo_LivelihoodAvui se celebra el Dia Internacional de la Dona i volem recordar algunes de les històries de les dones amb les quals treballa Sonrisas de Bombay als slums de Bombai. Aquestes històries han estat presentades al blog de la Fundació durant l’últim any.  Els testimonis d’aquestes dones valentes posen de manifest l’impacte que han tingut i tenen a la seva vida, els projectes i l’acció contra la pobresa que Sonrisas de Bombay impulsa conjuntament amb elles.

Els projectes de Sonrisas de Bombay, s’emmarquen en una perspectiva de gènere transversal, ja que aquesta ONG és molt conscient de la força del rol de la dona als slums i a la societat en general. Aquests dotze casos exemplifiquen que contribuir a l’apoderament de per exemple, la Pinky, la Sumita o la Prafullata és sinònim de que elles siguin el motor del seu propi canvi i un altaveu de les necessitats i reivindicacions del conjunt de les comunitats amb les quals Sonrisas de Bombay impulsa la seva acció. No es pot oblidar que si es persegueix una igualtat de gènere efectiva, els canvis han de ser estructurals i del conjunt de la societat.

Aquestes dotze històries de les heroïnes que avui rememorem, no es poden entendre sense el recolzament dels socis i sòcies col·laboradors, donants, voluntaris, empreses i institucions col·laboradores amb els quals treballa Sonrisas de Bombay. Encara que ens separin milers de quilòmetres, tots i totes, des de la nostra quotidianitat, podem fer molt per construir un món més just, sense lloc per la discriminació i la desigualtat.

Tu també pots formar part d’aquesta meravellosa història i aconseguir que moltes més dones puguin explicar històries de canvi com aquestes.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús