Reserva les teves roses artesanals i celebra un Sant Jordi solidari!

rosas_900x675El temps passa volant, i d’aquí poc deixarem enrere el fred i la neu per donar pas a la primavera. I amb ella, arribarà el dia del llibre i la rosa, Sant Jordi. Un any més, Sonrisas de Bombay us ofereix la possibilitat de col·laborar en els seus projectes que duen a terme conjuntament amb les comunitats més desafavorides dels slums de Bombai i contribuir a la lluita contra la pobresa amb la compra de roses solidàries. Un altre simple gest que fa la diferència.

Des de la Fundació s’han iniciat els preparatius per aquesta data tant assenyalada. Un any més a Bombai, les dones dels slums amb les quals treballa l’organització, han començat a confeccionar de manera artesanal roses de tela que es vendran durant la diada de Sant Jordi, amb l’objectiu de recaptar fons. Aquest cop, els beneficis seran destinats al projecte Girld Child Education que promou l’accés a l’educació de les adolescents dels slums de Bombai.

El programa busca que les nenes procedents de barris marginals puguin seguir estudiant i no es vegin obligades a abandonar l’escola o puguin reprendre els seus estudis, en cas d’haver hagut d’abandonar-los. Per aquest motiu, Sonrisas de Bombay posa a disposició un sistema de beques, així com materials educatius i una sèrie de tallers que  ajuden a les nenes a millorar en els seus estudis.

Des de fa alguns anys, són moltes les escoles, empreses i entitats que sol·liciten a Sonrisas de Bombay roses solidàries per organitzar una parada de venta, regalar-les als seus equips de treball, clients i proveïdors. Són gestos que tenen un impacte real: millorar la vida de moltes persones de les zones més pobres de Bombai. Aquest Sant Jordi 2018, a Sonrisas de Bombay li agradaria seguint sumant còmplices que apostin per un Sant Jordi solidari, i per això, aquí teniu les seves propostes dirigides a Escoles i Empreses.

Per escoles es proposa: organitzar una parada de venta de roses, i si esteu interessats/des, també dels llibres de la ONG.

Per empreses es proposa: regalar una rosa a clients/es, proveïdors/es, treballadors/es o companys/es. Sonrisas de Bombay té moltes ganes de compartir la seva missió a Bombai a través de la venta de les seves roses solidàries.

Per sol·licitar més informació o concretar detalls sobre la vostra col·laboració podeu escriure al correu info@sonrisasdebombay.org.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús