Ja està a les llibreries el nou llibre d’en Jaume Sanllorente

Imgen 8Des del passat dia 3 de setembre, ja està a les llibreries el nou realt d’en Jaume Sanllorente “Mujeres de Bombay”. Així que, ja podeu aconseguir el vostre exemplar. També el podeu comprar a la botiga online de Sonrisas de Bombay, ONG de la qual l’autor és fundador i Director general, i a la qual destinarà el 100% dels drets d’autor.

Aquí teniu el primer capítol, “El latido del mundo”. La seva lectura us traslladarà immediatament a Bombai. El seu ritme marca les vides de les dones dels slums, amb les quals treballa l’ONG. Les seves històries són les que ens vol explicar l’autor i fundador de Sonrisas de Bombay, unes històries viscudes per les més valentes de l’Índia.

Tanmateix, el proper 10 d’octubre a la llibreria Altaïr de Barcelona, tindrà lloc la presentació oficial del llibre. Serà a les 19h.

I a Madrid, s’està organitzant un sopar solidari al qual assistirà l’autor. Serà el dissabte 27 d’octubre, i en Jaume hi presentarà també la seva nova novel·la.

Per tenir més infromació d’aquests esdeveniments podeu seguir l’activitat de la fundació a la seva web sonrisasdebombay.org.

Bona lectura!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús