Torneig de pàdel solidari a Girona

Aquesta és una proposta especialment interessant pels jugadors i jugadores de pàdel de Girona.  Els propers dies 14, 15 i 16 de desembre els nostres amics d’Esports Ferrer i del Grup Excursionista i Esportiu Gironí, GEiEG, organitzen un torneig de pàdel solidari a favor de la Fundació Sonrisas de Bombay.

Les categories del torneig seran:

1A, 2A i 3A masculí

1A, 2A i 3A femení

1A i 2A mixt

El preu de la inscripció és de 12 € per persona. Per apuntar-se cal enviar un correu electrònic a padel@geieg.cat.

Es donarà un complet Welcome Pack a tots els jugadors i jugadores inscrits, i a més celebrarem el diumenge 16/12, dia dels partits finals, un sorteig solidari amb els regals -nits d’hotel, àpats per a dues persones, material esportiu, etc.-, cedits per NM suites Hotel, Hotel La Plaça de Madremanya, Casamar Restaurant-Hotel i Hotel del Teatre-Restaurant La Calèndula.

Una gran festa de l’esport, que no us podeu perdre!

Cartel_Padel_eF-GEiEG_SdB_v3 -redessociales

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús