Verónica Blume recolza la iniciativa GIRL, t’apuntes tu també?

Sonrisas de Bombay i Verónica Blume et demanen que miris aquest vídeo:

Creus que néixer nen pot ser l’única opció perquè una persona sigui respectada i gaudeixi de drets i oportunitats? Sonrisas de Bombay pensa que no, i les nenes de les comunitats amb les quals treballen també ho pensen i ho pateixen.

Amb la teva ajuda, aquesta ONG, pot aconseguir que més nenes puguin estudiar o tornin a fer-ho, coneguin els seus drets i puguin defensar-los. Per aquest motiu, Sonrisas de Bombay demana la teva contribució a la iniciativa Girl. Però, com fer-ho?

-Comparteix els vídeos i la web de la Campanya a les xarxes socials i ajuda’ls a donar a conèixer la situació en la qual viuen les nenes dels barris més desafavorits de Bombay i les seves històries. Amb el hashtag #GirlStories.

-També pots recolzar aquesta iniciativa aconseguint un nou soci/a col·laborador, ja que amb 25 € al mes durant un any, Sonrisas de Bombay pot aconseguir que una altra nena torni a estudiar i pugui aspirar a un futur amb oportunitats.

-Fes una donació per recolzar la seva campanya.

Amb la teva ajuda, noies dels slums de Bombay com Apsara, Poorvi o Anjali podran seguir estudiant i viure una vida digne. A la web de Sonrisas de Bombay, podràs descobrir les increïbles històries d’aquestes noies i fer que cada dia se sumin més històries com les seves.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús