Teatre Solidari i infantil a Sabadell ” PAFF, EL MEU AMIC MÀGIC”

SDB - Cartel Paff- RRSS - Cat_400La Fundació Sonrisas de Bombay us anima a gaudir d’aquest espectacle, alhora que doneu suport a les nenes que viuen a les zones més desafavorides de la ciutat de Bombai.

Veniu amb la família a descubrir un divertit espectacle de teatre, de la mà de la companyia Patawa. A més a més, amb cada entrada estareu donant suport a la iniciativa GIRL de Sonrisas de Bombay

Així, amb els beneficis d’aquesta representació estareu contribuint a millorar la vida de nenes dels barris més deprimits de Bombai, que podran tornar a estudiar i a tenir oportunitats de futur. L’educació és fonamental, a les aules i fora d’elles, per això la Fundació promou programes de beques i tallers perquè cada dia més nenes puguin estudiar, desenvolupar capacitats, coneguin els seus drets i els puguin defensar.

Una iniciativa solidària per a nens i nenes que malgrat estar separats per milers de kilòmetres tenen el dret a créixer amb oportunitats.

Serà el diumenge, 3 de febrer a les 11 hores, a l’Auditori del Centre Cívic de Sant Oleguer (Carrer de Sol i Padrís, 93) de Sabadell. El preu solidari de cada entrada és de 7€ (gratis per als menors de 2 anys, sempre que no ocupin localitat).

Us hi esperem, perquè hi ha gestos que fan la diferència!

 

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús