Leticia Dolera recolza la iniciativa GIRL de Sonrisas de Bombay

Any nou, vida nova, nous propòsits? Sonrisas de Bombay manté els seus, però els vol impulsar més, treballant i lluitant pels drets de les nenes dels slums de Bombai a través de la iniciativa GIRL. Ja vam veure a  Verónica Blume, i ara és l’actriu i directora Leticia Dolera qui es suma a aquesta causa. T’apuntes tu també?

A l’Índia, néixer dona implica menys oportunitats i més desigualtats, és per això que moltes nenes són obligades a casar-se abans dels 18 anys veient hipotecat el seu futur.

Amb el teu suport, Sonrisas de Bombay pot aconseguir que més nenes tinguin l’oportunitat d’estudiar o tornin a fer-ho, coneguin els seus drets i puguin defensar-los. Implica’t a la iniciativa GIRL i ajuda a fer-ho possible. Com?

-Comparteix els vídeos i la web de la Campanya a les xarxes socials i ajuda’ls a donar a conèixer la situació en la qual viuen les nenes dels barris més desafavorits de Bombay i les seves històries. Amb el hashtag #GirlStories.
-També pots fer costat a aquesta iniciativa com a soci/a col·laborador/a o si ja ho ets, aconseguint un nou soci/a col·laborador/a, ja que amb 25 € al mes durant un any, Sonrisas de Bombay pot aconseguir que una altra nena torni a estudiar i pugui aspirar a un futur amb oportunitats.
-Fes una donació per donar suport a la campanya.

Amb la teva ajuda, noies dels slums de Bombay com Apsara, Poorvi o Anjali podran seguir estudiant i viure una vida digne. A la web de la iniciativa GIRL, podràs descobrir les increïbles històries d’aquestes noies i fer que cada dia se sumin més històries com les seves.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús