#GIRLStories

La necessitat de reivindicació i defensa dels drets de la dona és encara avui una trista realitat. I ho és en múltiples àmbits de la societat i en infinitat de punts del món. Les comunitats dels slums amb les quals treballa Sonrisas de Bombay i la ciutat que les acull, no són alienes a aquesta realitat.

El pes de néixer dones, ser menors i de famílies pobres recau en el dia a dia de les nenes d’aquestes comunitats, amb múltiples manifestacions: matrimonis infantils per tal d’evitar pagar un dot alta; abandonament d’estudis o no escolarització; càrregues familiars, venda a xarxes de tràfic humà; agressions sexuals … un mapa tan variat com esgarrifós.

I per això des de Sonrisas de Bombay, es vol explicar aquesta situació, amb l’objectiu d’aconseguir suports que permetin que més nenes puguin seguir estudiant i coneguin els seus drets, premissa que els permet reivindicar-los.

Aquí teniu una publicació de l’entitat, el FOCUS Bombai, on a través de les històries de la Muskan, la Bhakti, la Mahima i la Sonali es vol mostrar com mitjançant la iniciativa GIRL, el suport que es pot oferir a les noies de les comunitats dels slums, es transforma en canvis positius i reals en les seves vides.

Bona lectura!

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús