El poder del treball i l’educació en comunitat

Donem la benvinguda a la primavera amb una notícia que no et deixarà indiferent. Un article que et portarà a reflexionar sobre com a partir del treball i l’educació en comunitat és possible la consecució de canvis socials, en un principi, inimaginables.

El diari The Better India anunciava el mes passat com la ciutat de Biate, a l’estat indi de Mizoram, s’ha convertit en un model de responsabilitat cívica per a la resta del país. En aquest territori, on regne l’esperit de compromís cívic i de corresponsabilitat inspirat pels valors de Ghandi, els carrers romanen impol·luts gràcies a la feina de tots els membres de les comunitats locals, fent que aquests, visquin en un entorn saludable i en unes condicions de vida òptimes. Això significa un progrés ja que, la situació d’insalubritat en la qual viuen milers d’habitants als slums de Bombay són causa directa de la contracció de malalties i en el més extrem dels casos, la mort.

Us recomanem la lectura d’aquest article signat per Rinchen Norbu Wangchuk.

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús