Reserva les teves roses solidàries per celebrar Sant Jordi!

IMG_6333

En menys d’un mes podrem celebrar el dia del llibre i la rosa, Sant Jordi.

Un any més, Sonrisas de Bombay ofereix la possibilitat de col·laborar amb els projectes impulsats per la Fundació, conjuntament amb les comunitats més desafavorides dels slums de Bombai, i contribuir així, a la lluita contra la pobresa amb la compra de roses solidàries.

Des de la Fundació ja s’han iniciat els preparatius per a aquesta data tan assenyalada. Un any més a Bombai, les dones dels slums de les comunitats amb les quals treballa l’organització, ja han confeccionat les roses. Aquestes artesanals roses de roba, serviran per recaptar fons per a la inicitiva GIRL. Amb el vostre suport, més noies dels slums de Bombai com l’Apsara, la Poorvi o l’Anjali podran seguir estudiant i viure una vida digna.

Des de fa uns quants anys, són moltes les escoles, empreses i entitats que demanen roses solidàries per muntar una parada de venda o regalar-les als equips de treball, clients i proveïdors. Són gestos que tenen un impacte real: en aquest cas, millor la vida de moltes nenes i noies de les zones de barraques de Bombai.

Aquest Sant Jordi 2019, Sonrisas de Bombay vol seguir sumant còmplices per aconseguir que més nenes tinguin opcions de futur. Així, la Fundació proposa:

Per a les ESCOLES: organitzar una parada de venda de roses, i també dels llibres de l’ONG.

Per a les EMPRESES: regalar una rosa a clients/es, proveïdors/es, treballadors/es o companys/es.

Per sol·licitar més informació o concretar els detalls de la vostra col·laboració podeu escriure a info@sonrisasdebombay.org.

 

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús