Entrades amb l'etiqueta ‘esdeveniment solidari’

Torneig de pàdel solidari a Girona

dimecres, 5/12/2018

Aquesta és una proposta especialment interessant pels jugadors i jugadores de pàdel de Girona.  Els propers dies 14, 15 i 16 de desembre els nostres amics d’Esports Ferrer i del Grup Excursionista i Esportiu Gironí, GEiEG, organitzen un torneig de pàdel solidari a favor de la Fundació Sonrisas de Bombay.

Les categories del torneig seran:

1A, 2A i 3A masculí

1A, 2A i 3A femení

1A i 2A mixt

El preu de la inscripció és de 12 € per persona. Per apuntar-se cal enviar un correu electrònic a padel@geieg.cat.

Es donarà un complet Welcome Pack a tots els jugadors i jugadores inscrits, i a més celebrarem el diumenge 16/12, dia dels partits finals, un sorteig solidari amb els regals -nits d’hotel, àpats per a dues persones, material esportiu, etc.-, cedits per NM suites Hotel, Hotel La Plaça de Madremanya, Casamar Restaurant-Hotel i Hotel del Teatre-Restaurant La Calèndula.

Una gran festa de l’esport, que no us podeu perdre!

Cartel_Padel_eF-GEiEG_SdB_v3 -redessociales

Segon brunch solidari de la mà de Surya, aquest cop a Barcelona

dimecres, 31/01/2018

Brunch0218_640x640socialDesprés de l’èxit del brunch solidari organitzat per Sonrisas de Bombay a Madrid, l’esdeveniment es trasllada a Barcelona. Un altre cop, l’organització repeteix  de la mà del restaurant indi Surya. L’equip de Surya ja fa temps que aposta per la col·laboració amb la Fundació, i els seus bols d’arròs es transformen en suport als seus projectes educatius.

El brunch es durà a terme el proper 4 de febrer a partir de les 12 hores, al restaurant Surya Muntaner de Barcelona (C/Consell de Cent 236). A més a més, per arrodonir el dia, tindrà lloc la inauguració de l’exposició de fotos de Marta García, col·laboradora de Sonrisas de Bombay. Les imatges són retrats del seu darrer viatge a l’Índia, i mostren la realitat del país representada d’una forma original. Emmarcades i exposades, les fotografies podran ser adquirides en el mateix esdeveniment. Els preus d’aquestes estaran indicats en cada una d’elles durant l’exposició.

L’aportació solidària serà de 18 euros i tots els beneficis aniran destinats al finançament del projecte d’ Educació preescolar que porta a terme Sonrisas de Bombay als slums de Bombay. Per assistir al brunch caldrà realitzar una reserva anticipada trucant al restaurant o escrivint un e-mail amb l’assumpte “Reserva brunch solidari”. Per a més informació sobre l’esdeveniment, consulteu la web de Sonrisas de Bombay.

No us el perdeu!