Entrades amb l'etiqueta ‘#GIRL #GIRLStories’

#GIRLStories

dimecres, 13/03/2019

La necessitat de reivindicació i defensa dels drets de la dona és encara avui una trista realitat. I ho és en múltiples àmbits de la societat i en infinitat de punts del món. Les comunitats dels slums amb les quals treballa Sonrisas de Bombay i la ciutat que les acull, no són alienes a aquesta realitat.

El pes de néixer dones, ser menors i de famílies pobres recau en el dia a dia de les nenes d’aquestes comunitats, amb múltiples manifestacions: matrimonis infantils per tal d’evitar pagar un dot alta; abandonament d’estudis o no escolarització; càrregues familiars, venda a xarxes de tràfic humà; agressions sexuals … un mapa tan variat com esgarrifós.

I per això des de Sonrisas de Bombay, es vol explicar aquesta situació, amb l’objectiu d’aconseguir suports que permetin que més nenes puguin seguir estudiant i coneguin els seus drets, premissa que els permet reivindicar-los.

Aquí teniu una publicació de l’entitat, el FOCUS Bombai, on a través de les històries de la Muskan, la Bhakti, la Mahima i la Sonali es vol mostrar com mitjançant la iniciativa GIRL, el suport que es pot oferir a les noies de les comunitats dels slums, es transforma en canvis positius i reals en les seves vides.

Bona lectura!

Verónica Blume recolza la iniciativa GIRL, t’apuntes tu també?

dimecres, 19/12/2018

Sonrisas de Bombay i Verónica Blume et demanen que miris aquest vídeo:

Creus que néixer nen pot ser l’única opció perquè una persona sigui respectada i gaudeixi de drets i oportunitats? Sonrisas de Bombay pensa que no, i les nenes de les comunitats amb les quals treballen també ho pensen i ho pateixen.

Amb la teva ajuda, aquesta ONG, pot aconseguir que més nenes puguin estudiar o tornin a fer-ho, coneguin els seus drets i puguin defensar-los. Per aquest motiu, Sonrisas de Bombay demana la teva contribució a la iniciativa Girl. Però, com fer-ho?

-Comparteix els vídeos i la web de la Campanya a les xarxes socials i ajuda’ls a donar a conèixer la situació en la qual viuen les nenes dels barris més desafavorits de Bombay i les seves històries. Amb el hashtag #GirlStories.

-També pots recolzar aquesta iniciativa aconseguint un nou soci/a col·laborador, ja que amb 25 € al mes durant un any, Sonrisas de Bombay pot aconseguir que una altra nena torni a estudiar i pugui aspirar a un futur amb oportunitats.

-Fes una donació per recolzar la seva campanya.

Amb la teva ajuda, noies dels slums de Bombay com Apsara, Poorvi o Anjali podran seguir estudiant i viure una vida digne. A la web de Sonrisas de Bombay, podràs descobrir les increïbles històries d’aquestes noies i fer que cada dia se sumin més històries com les seves.