El desembre congelat, sense aigua t’has quedat.

PER JOSEP JUNYENT

Hom podria pensar que després d’una de les nevades més intenses que es recorden a Irlanda, seguida finalment per un parell de dies de pluja, podríem fins i tot tenir inundacions i que els problemes de manca d’aigua a Irlanda s’haurien acabat.

Ai las que no ha estat pas així. Un pic la neu es va desfer seguida per la pluja,a Irlanda encara seguim amb restriccions d’aigua. Diuen els diaris que centenars de milers de ciutadans d’arreu del país (un país que només té vora 4 milions i mig d’habitants) segueixen afectats per les tallades d’aigua. Ho podeu comprovar en aquesta foto curiosa d’avui al Irish Times, uns quants ciutadans omplint ampolles d’aigua al carrer. Ampolles d’aigua que per cert són de la marca catalana “Font d’Or”, recordo que un dia en vaig comprar deu fer quasi un any, juntament amb Vichy Catalan aquí a Dublín, doncs bé, el preu si que era com si vingués d’una font d’or.

Aigua.jpg

Ciutadans omplint aigua a Mayfield, Cork, ahir

Ben bé crec que els diners del rescat a Irlanda per part de la Unió Europea i el FMI que havien d’anar destinats arreglar el país i els seus bancs, potser que ens els enviïn en forma de litres d’aigua i gent competent que pugui arreglar els conductes de l’aigua que es van malmetre degut a les baixes temperatures dels darrers dies. Per si de cas també, que ens duguin més sal i quelcom per a netejar les carreteres i la neu dels aeroports per a la pròxima nevada de cara al 2011.

1 comentari

  • Sir William Temple

    31/12/2010 19:48

    Jo com no em pugui dutxar cada matí amenaço amb petar els vidres del Marz and Spencel de Grafton Street.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús