Entrades amb l'etiqueta ‘Futbol’

Ja no m’agrada el futbol

dimecres, 31/08/2011

No volia escriure-ho al bloc perquè creia que no calia però en veure que un dels top trendings de Twitter l’altre dia era #ligademierda m’ha animat a escriure.

 

Els que em coneixen en persona i fa temps que no parlen amb mi no s’ho creuran. Resulta que era un apassionat al futbol. Era com un modus vivendi, com el joc de l’oca: D’oca a oca i tiro perquè em toca. Doncs jo feia, de dimecres a dissabte i de partit del Barça a partit del Barça. No és que m’agradés el futbol, sinó que m’agradava el Barça. M’apassionava vaja. Fins i tot vaig crear la Penya Blaugrana d’Irlanda a Dublín i n’era el vice-president, vaig parlar amb el president Rossell i tot.

 

Doncs bé, l’any passat, tot i ser un dels millors Barça de tota la historia, tot i disposar de tots els partits a casa a la TV, només vaig veure els partits Barça – Madrid i a partir de les semifinals de la Champions, a banda d’algun de reüll de la lliga ja que havia quedat amb algú al pub. Es a dir, comptats amb els dits de les dues mans. Aquest any, vaig decidir des-fer-me dels canals de televisió esportius (Sky Sports, el Canal + d’aquí), i la idea és no veure ni un partit, a no ser que sigui algun de molt especial del tipus Barça – Madrid.

(més…)