Èlia Varela i Serra

Èlia Varela

Vaig estudiar Comunicació Àudiovisual a Barcelona, direcció de cinema a Praga, un màster en drets humans a Sarajevo i infinitat de matèries més a l’escola de la vida. Després d’haver passat  quasi tres anys treballant a l’Àfrica, el 2007 vaig anar a caure a San Francisco per casualitat. Tot i que em va agradar des del principi, mai hauria pensat que m’hi acabaria quedant tant de temps –sobretot perquè tinc una relació d’amor-odi amb els Estats Units en la que espero poder aprofundir en aquest blog.

Tot i que vaig iniciar-me al periodisme a través de la ràdio i que una vegada vaig dirigir un documental sobre les experiències de dos catalans al camp de concentració de Mauthausen durant la Segona Guerra Mundial, el que sempre m’ha agradat de debó és escriure. Últimament em dedico també a la fotografia, i a explorar els usos pràctics de les xarxes socials.

El meu blog personal (majoritàriament en anglès) és: http://www.elia.ws/blog

El meu Twitter (també sovint en anglès) és: http://twitter.com/eliaws

1 comentari

  • Ramon

    11/06/2011 13:28

    Benvolguda Èlia, Un fill meu, un “teleco”, després de sis anys a Alemanya estudiant i treballant ha estat fitxat pels de Google i el volen dur a San Francisco. Com s’hi viu per aquí? Vaig conèixer Nova york i Nova Anglaterra, fa uns anys i la veritat és que no em va entusiasmar gaire (l'”american way of life”) T’agraïria la teva opinió.
    minoves@gmail.com

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús