Enviem a ZP 2.136 signatures pel rescat social

Fa vuit mesos que les 37 entitats de la Coordinadora d’ONGD i aMS de Lleida vam posar en marxa la campanya ‘I qui rescata la societat?’. A les portes del 20-N, hem fet entrega al president del govern espanyol de les 2.136 adhesions rebudes fins ara a través d’Actuable, Facebook, i també mitjançant postals de campanya.

Complim així amb el compromís de fer arribar a ZP i a la resta de forces el missatge de tants ciutadans contraris al rescat de bancs i caixes amb fons públics (uns 230.000 milions d’euros, uns 5.000 per habitant) i partidaris del retorn immediat per reinvertir-los en garantir els drets socials.

Fem un pas més enllà per remarcar on s’estan invertint diners públics, i detectem amb preocupació com s’està perpetuant el mateix sistema que ens ha portat a un augment incessant de les desigualtats socials.

La campanya no finalitza amb l’acció d’entrega d’adhesions, sinó que entrarà després de les eleccions en una segona fase. Gràcies a tothom que hi ha participat.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús