The Tree of Life

The_Tree_Of_Life_Terrence_Malick.jpg

The tree of life. Aquesta és la última obra del director nordamericà Terrence Malick (The Red thin line, Days of Heaven) que arribarà a les cartelleres catalanes el pròxim 24 de juny. La història es centra al voltant d’una família amb tres criatures i la pèrdua de la innocència del germà gran. Amb Brad Pitt i Sean Penn com a reclam de masses, The Tree of life és un relat profund i una oportunitat més de veure com Malick s’apropa i interpreta la realitat. “Un bon dia caiem a terra i comprenem tot el que ens ha succeït”, ens anticipa un petit tast del film. Us deixo amb un tràiler que fa posar els pèls de punta i que promet fer reflexionar als espectadors.

The Tree of Life

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús