Deixeu jugar els nens

cantera1-300x197.jpgLa Gramenet ha entrat en una dinàmica molt negativa institucionalment parlant. Uns problemes que venen de lluny, però que s’han accentuat darrerament. Unes discrepàncies entre persones adultes, però que afecten principalment la gran quantitat de nens que formen el futbol base de la Grama. Aquests són els principals perjudicats, i el pitjor de tot és que no en tenen cap culpa.

Com se li explica a un nen de vuit, nou o deu anys que dissabte no pot jugar per problemes econòmics? Sabem que el fet de no portar els nens als partits és l’única mesura de força que poden exercir uns pares descontents amb la directiva del club. Per la seva banda, el club de Santa Coloma ha amenaçat els pares dient-los que si els seus fills no van a entrenar els donarà la baixa.

Senyors, aquesta no és la solució. Només demanem una cosa: que tots plegats es posin a la pell dels jugadors. El partit de dissabte o diumenge és un dels moments de la setmana que esperen amb més il·lusió. És l’oportunitat de fer allò que els agrada: jugar a futbol. Siusplau, que els nens puguin jugar a futbol.

1 comentari

  • Marta Tuldra

    08/12/2010 9:54

    Ja fa temps que aixo de l’esport de base esta anant per mal camí… i els espectacles que sovint es veuen els caps de semana als camps d’esport no m’agraden. Em refereixo a la sobre implicacio de les families amb l’esport dels nens. El cas de la Grama seria diferent, doncs el conflicte bé per un problema economic, pero igualment la meva opinio es que s’ha perdut aquell esperit en que els nens feien esport perque els hi agradava i tot quedava entre ells i l’equip. Potser alguns recordareu quan anaveu els dissabtes al mati amb transport public, l’entrenador i ningú més a jugar contra una altre escola o equip. Jo ho recordo amb carinyo.

Comenta

*

(*) Camps obligatoris

L'enviament de comentaris implica l'acceptació de les normes d'ús